Eerste vakantiedag en al meteen stormweer !

 

Photocredits : klik hier

Onze eerste dag in ons huisje in Edam begon al goed : we waren getuige van een historische storm en bleken er op een gegeven moment middenin te zitten. Wij hadden namelijk verkeerdelijk gedacht dat het ‘wel zou overwaaien‘ (what’s in a name ?) maar het werd alleen maar erger : zo erg dat we op een bepaald moment niet eens wisten of we wel ’thuis’ zouden raken want waar de GPS ons ook stuurde, na enkele honderden meters kwamen we wel een auto tegen van de politie of de overheid die de ganse straat afzette.

Dat was trouwens niet overdreven, want soms lagen er wel halve bomen op de weg en de windvlagen namen ook onze auto stevig in handen.

Deze morgen leek het nochtans helemaal niet zo erg, ik had nog de loopschoenen aangetrokken en lekker gelopen in Edam – zo plat als iets, als dat geen fijne traning is.

Dan maar genieten van het huisje ! Er werd gelezen, gelezen en nog eens gelezen, gekookt (door manlief) en … veel te veel gesnoept !

Huisje Edam

De gastvrouw had trouwens het aanrecht ook al met chocolade versierd, moeilijk om er van af te blijven !

Maar hé, gelukkig is het ergste voorbij en gaan we er morgen helemaal voor !

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 23 mei 2016

    […] naar de vakantie en gisteren hebben het lief en ik een eerste vakantie geboekt. De regen buiten en de ervaring van vorig jaar hebben mee onze keuze bepaald. Als ware pessimisten hebben we ‘slecht weer’ voorzien […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.