S.O.S. Nepal 12-12

 

Toen was het leven nog zorgeloos voor deze kinderen (foto 2008)

 

In 2008 was ik in Nepal.  Het was een bewogen reis en ik kwam toen net uit India dat me zwaar gevallen was. Na de drukte van India was Nepal één en al rust, de bevolking leek helemaal anders : rustiger, opener. Ik ben er ook heel erg ziek geworden en moet noodgedwongen achterblijven in Kathmandoe.

Van de eerste dagen (ik was zo ziek) herinner ik me niets meer. Maar later verkende ik Kathmandoe. Vooral de oude stad is indrukwekkend. Deze is nu zwaar getroffen. Hoe zou het gaan met bovenstaande kinderen die ik toen heb ontmoet ?

S.O.S. Nepal 12-12

1,7 miljoen kinderen hebben hulp nodig. Laat hart spreken : alle beetjes helpen, groot en klein !

Alle hulp is welkom ! 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.