Week in beelden – snapshot diary – week 38

week in beelden snapshot diary

“Ik heb nog geen tijd gehad om na te denken”, zei ik tegen mijn collega die mij verwonderd aankeek. We hadden het over de drukte op het werk. Ze keek me verbaasd aan, want nadenken is helemaal part of the job, en zonder zal het niet goed lukken. Ik bedoelde dat ik al weken op een trein lijk te zitten in volle vaart en dat ik alles behalve de conducteur ben van mijn trein. Maar hé, er is beterschap in zicht ! Nog twee weken werken en het lief en ik gaan er een weekendje op uit.

De leerlingen krijgen het druk

Leerlingen1

Leerlingen 2

Het nieuwe van het jaar is er ook voor hen af en het betekent evengoed ‘werken’. Toetsen worden afgenomen, het eerste rapport is al in zicht. Ik heb meer dan eens medelijden met hen, want de meeste leerlingen volgen niet alleen een behoorlijk veeleisende richting, ze (moeten het) combineren het dikwijls met tal van hobby’s die alles behalve vrijblijvend zijn en eigen eisen hebben.

De leraar krijgt les

Les SEOLes fotografie

 

SEO (Search Engine Optimalisation) en Digitale Fotografie… zal ik eindelijk eens weten waar al die knopjes op mijn fototoestel voor dienen.

All work and no play makes Jack a dull boy

Ik heb gigantisch veel werk, sta vroeg op en streep met veel verzuchtingen de taakjes af, nu en dan laat ik mij gecontroleerd gaan. Tenminste, dat maak ik mezelf wijs.

Niet goed bezig 1

Afgezien van het feit mijn bureau een rommeltje is … piept Netflix daar niet ?

 

Niet goed bezig 2

Het lezen van het artikel gaf me onmiddellijk het excuus.

Buiten is altijd goed

Dat het bijna de hele week geregend heeft, ja. En dat je  nooit weet wanneer die regen ophoudt. Toch wist ik gelukkig een paar momenten te pakken waarop ik gewoonweg kon genieten van de intrede van de herfst. Korte momenten, maar genoeg om de longen te vullen met frisse lucht. De blessures zijn nog niet genezen, dus sta ik nog op non-actief wat lopen betreft. Balen is dat.

week 38 buiten

Al bij al, ondanks veel werk, veel stress, meervoudige blessures, bezoekjes aan de dokter en de kinesist, gaat het leven hier nog even boeiend door. Het lijkt wel of ik deze week echt wel al schaarse zonnige momenten buiten ben geweest. Lucky me !

Ik wens jullie allen een fijne nieuwe (werk-)week ! 

Geen reageerknop te zien ? Zie eens onder de titel

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.