Kaat 10 kg lichter #boostyourpositivity

Me and my body is het thema van BoostYourPositivity en groter dan dit cliché wordt het niet : ik wil maar al te graag 10 kg minder wegen !
En omdat ik ook wel eens wil dromen, heb ik het dan maar meteen gedaan. 10 kg lichter ! Met een paar muisknoppen !

Voor en na :  Kaat 10 kg lichter

10 kg minder b
10 kg minder

Hoe zou ik eruitzienals ik 10 kg minder woog ? Vanaf nu hoef ik er niet meer over te fantaseren, want dat kan ik netjes zien via deze website. Ik heb traditioneel voor een loopoutfit gekozen, maar je kan het evengoed doen in casual jeans.

10 kg minder a

En net zoals in de Sims of dergelijke spelen kan je ook je kapsel ingeven, je kleding enzovoort en zelfs de achtergrond veranderen.

Ik geef toe, 10 kg minder en dan zo’n bikini, het zou mij niet misstaan ( die 10 kg minder !).

10 kg minder b

 

10 kg minder, ik zou het wel willen en ik zou nog liever willen dat het zo snel ging als hier op deze website. Ik ben niet ongelukkig zoals ik er nu bijloop, maar ja, het mag wel een beetje minder.

Gelukkig ben ik (voorlopig) nog niet ongelukkig over mijn gewicht. Er is zoveel dat ‘nog voor verbetering’ vatbaar ! Men zegt wel dat het het allemaal een kwestie is van het aanpassen van levensstijl (en ik doe mijn best), maar ondertussen weet ik ook heel goed – dankzij Roy Baumeister) dat wilskracht beperkt is en voorlopig zet ik die toch in op andere zaken.

Maar dankzij bovenstaande tool was ik toch weer even in de illusie 10 kg minder te wegen !

4 reacties op “Kaat 10 kg lichter #boostyourpositivity

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.