De week in beelden

Afkicken

Wat ontbreekt er op de foto ? Suiker ja, of in mijn geval het vertrouwde doosje stevia. Van het ene op het andere moment besliste ik dat ik het zou afleren : stevia in mijn koffie, oftewel de automatische reflex om ook koffie ‘zoet’ te maken. We zijn een weekje ver en ik mis het niet. Op naar het volgende !

Het werk 

Klassenraden, zoals u hier al kon lezen. Hopen dat ik geen stijve nek krijg van het kijken naar het Smartboard. Vergadermarathon, ’t heeft geen naam.
En na al dat vergaderingen – ge wordt er doodsuf van – mee de schoolfuif organiseren en weten : hier doen we het voor, voor die jonge gasten. Zij hebben gewerkt ! Zij verdienen feest ! (en ook een kerstontbijt en nog een sportieve activiteit, nee, ’t is niet dat ze een hele week thuis gezeten hebben…)

Mindfood

Na de kleine, de grote ! Hij weegt meer dan een kilo en telt 816 bladzijden. Gelukkig besloot de auteur om zijn bijlages gewoon op internet te zetten, kwestie van ‘m nog te kunnen dragen. Ik ben er wild van maar besef ook dat dit materie is die helemaal ‘mijn ding’ is. (Misschien toch verkeerde studie gedaan ???). 816 bladzijden, dat wordt een leesrooster, anders ligt hij hier volgend jaar nog !

aanval

Ik ben er weer te laat aan begonnen, en een simpel stuk karton met een wens en je naam eronder zou ook goed zijn, ware het niet dat ik tijdens de kerstperiode plots een aanval van ‘crafting’ krijg, iets wat mij voor de rest van het jaar totaal vreemd is, op enige naai- en haak- en breiprojecten na. (Hm, toch niet zo erg precies !). Stempels, washi-tape en vooral veel chaos !
Aan u lezer, alvast een fijne kerst ! 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Sally de gelder schreef:

  Mooi servies op de eerste foto? Weet je het merk? Ben al lang op zoek naar ‘iets met goud.
  Groetjes,
  Sally

 2. kaat schreef:

  Dag Sally,
  Het zijn gewoon kopjes uit de kringloopwinkel. Ik heb er toen 4 gekocht. Er liggen er wel nu en dan van deze soort. Meestal rond de 35 cent (kop en schotel). Dus goedkoop ook !

 1. 2 april 2015

  […] december las ik de Kleine Piketty en was meteen verkocht om de grote te lezen. Het eerste deel van Piketty is duidelijk : bij trage economische groei valt er meer te verdienen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.