Medusa: meeslepende hertaling van Jessie Burton

Medusa

Laat je ontroeren door dit spannende en ontroerende verhaal van Medusa, de jonge vrouw wiens lot al heel vroeg werd beslecht door de grillen van goden.

Dat er verhalen zijn die de eeuwen overleven kan alleen maar betekenen dat ze iets in ons raken of zo knap in elkaar zitten dat we er blijven van houden.

Medusa en de slangen op haar hoofd, het eerste beeld bij haar naam.

Hervertelling

De hervertelling van Medusa door Jessie Burton is een boek om te koesteren. Burton sleurt je helemaal mee in het verhaal. Medusa is een boek dat beroert, spannend is, ontroerend maar evengoed gaat over de wreedheid van jaloezie.

Medusa was het slachtoffer van de grillen van goden.

Voor iedereen die houdt van sterke verhalen en in het bijzonder verhalen uit de oudheid. Het maakt niet uit dat je het verhaal in grote lijnen al kent, Burton geeft ze bloed en vlees, zodat ze na eeuwen nog altijd raken.

Medusa is geen lijvig boek, leest als pure ontspanning en vraagt geen voorkennis. Een verhaal dat je vanaf de eerste bladzijde in de ban houdt!

Omslag Medusa

Jessie Burton, Medusa, is uitgegeven door Luitingh-Sijthoff. Het boek telt 128 blz. en is o.a. te koop bij Bol.com voor €20,99 (hardcover). Het boek is ook verkrijgbaar als ebook voor € 4,99.

Graag meer lezen?

Interesse in meer recensies? Via deze link word je verwezen naar alle andere recensies. Of je volgt met via instagram KaatLeest of de FB-pagina Kaatleest.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.