’t is weer voorbij die mooie zomer

We lijken – het is eind september – toch nog een mooie nazomer te krijgen en daar ben ik dankbaar voor. Toch neem ik afscheid van de zomer. Zo was er deze zomer “Kamping Kaat” in onze tuin. Ik had een tentje gezet, een prima matras in gelegd en nu maar slapen in de tent ! Verse lucht ! Wakker worden met de kippen en de haan ! Lezen tot een stuk in de nacht met zaklamp ! Maar ook : chillen. Weg van het huis en lekker met een boek in de tent, al dan niet met een dekentje.

Ik weet het, het klinkt eerder iets voor kinderen. Maar hé, ik vond het alvast geweldig en het lief … het lief deed lekker mee.

Dat het een mooie nazomer was bewijzen de vele ballonvaarten over onze streek.

Dag zomer, welkom herfst !

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.