De week in beelden

2015-07-19

1. Ik las nog eens een papieren boek. Het viel dik tegen, niet de materie, wel de inhoud. Een bespreking volgt. 2. Zoonlief is er voor de derde keer op rij door in eerste zit en vader en zoon kunnen zich weer tijdloos aan het schaken wijden. Ik moet vooral zwijgen dan. 3. Niet getreurd, dan maar met deze nieuwe loopschoenen de zoveelste looptraining, soms loopt het goed, soms ook helemaal niet. 4.  De helft van de week bracht ik door in Gent, zalige stad.

Moet het nog worden gezegd dat ik een zalige week had ?
Ik hoop voor u hetzelfde !

Credits Photos : eigen materiaal. Ik claim geen copyright

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. maria voorspoels schreef:

  goh Katia, ondanks de vakantie blijf jij toch met regelmaat een blogje schrijven. Knap zeg. Ik ben een trouwe lezer, ook al merk je daar meestal niets van.
  Je bent een weekje te vroeg naar Gent geweest, ’t Zijn nu Hentse feeste. Ik heb een dochter die daar woont met een geboren en getogen Gentenaar en ze is al helemaal geïntegreerd: op reis gaan kan pas na De Feesten. Ook hun kinderen worden er mee in ondergedompeld. Ik denk dat ze daar iets in ’t water doen 😉
  Reden dus om nog eens een dagje terug te gaan.

  groetje,
  Maria

  • Kaat schreef:

   Ja, ik had er niet echt aan gedacht, aan die Gentse Feesten. Vroeger (ik ben tenslotte een Westvlaming en we woonden niet zo ver van Gent) gingen we daar wel naar toe, maar het werd jaar na jaar drukker en bij tijden te druk voor mij.
   Ik ben benieuwd naar je blog ! Keep blogging ! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.