Goodbye October, Hello November !

HelloAugust !

Goodbye October !

 • Oktober begon goed met een verlengd weekend. Het lief en ik genoten met volle teugen van Geliefd Zeeland. Zet mij bij een grote plas water en hoe druk het ook is : alles wordt kalm en haalbaar. Zeeland to the rescue !
 • Geheel toevallig belandde ik in een cursus digitale fotografie en leerde vervolgens alles over ISO, diafragma, sluitertijd, brandpuntafstanden en nog meer in de hoop dat de reflexcamera gebruikt zou worden op zijn waarde. Ik beken : ik gebruik ‘m zelden.
 • De sportblessure kent nog altijd geen einde, ik werd (word) er soms bijna depressief van maar ik werd ook inventief in het verzinnen van alternatieven. De ‘jaarsportdoelstelling’ is nog niet afgeschreven !
 • Ik verdiepte me cursusgewijs in Google Analytics en nog eens SEO. Niet dat er hier veel van te merken valt, maar één ding wordt me altijd maar duidelijker : hoe technischer, hoe meer ik er van smul. Voor wie mij kent : ja, ik heb wellicht de verkeerde studierichting gekozen !
 • Ik lokte het lief mee naar een avond vol filosofie en kreeg tot mijn grote verrassing een lief terug dat nu plots naar allerlei filosofische avonden wil. Een mens kan maar beter opletten waar hij zijn lief mee naar toe sleurt !
 • Dat lief wordt trouwens altijd maar beter in zijn schaakcompetitie. Hij durft tegenwoordig al eens winnen. Hij speelt wel niet voor zijn eigen provincie. Ge moet maar durven.
 • Leven met dementie, we maken het hier dagelijks mee. Schoon verhalen soms. Dan weer echt triestig. Lessen in liefde zijn dat, zoals mijn schoonmoeder zorgt voor haar man. Het is niet dat het beter zal worden.
 • Oktober was gezegend met mooi weer en dat was genieten van de natuur en één van de zaligste verborgen plekken in mijn buurt
 • Ik volgde een cursus Basecamp en ben momenteel volop aan het experimenteren.
 • Ik las een mooi boek dat indruk op me maakte : vaag zijn er plannen om toch eens meer dagen aan een stuk ’te trekken’.
 • Normaal gezien ben ik ‘op’ tegen dat de herfstvakantie begint, maar dankzij strakke planning (geheim van veel) kon ik de (energie-)balans goed bewaren.
 • Ik ben en blijf een stresskip, maar lijk er toch beter mee om te kunnen dankzij deze cursus
 • We hadden ook een superfamiliefeest. Brabanters vieren anders dan Westvlamingen. Ingetogener, afstandelijker, ‘cleaner’ maar ook minder druk. (Geef me toch maar een Westvlaamse party, zij geven er tenminste een lap op !).

Hello November !

 • Het begint natuurlijk goed, met een midweek in Scheveningen. We zijn al de tel kwijt hoeveel we hier waren tijdens de herfstvakantie. Ik zie er naar uit !
 • En dan gaat het een beetje bergaf : richting ziekenhuis onder het mes
 • We zullen het maar positief zien : tijd om veel te lezen !
 • Er moet een eindwerk af tegen half december : al veel inspiratie, maar ik zie het nog niet voor mij.

Voor de rest ligt november nog helemaal ‘open’ … Veel is er niet gepland, geen idee hoe mobiel ik zal zijn.
Zin heb ik er wel al in !

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.