Week in beelden : Muzette, leerlingenfeest en nog van dat !

De week zat overvol ! Ik heb prachtige foto’s maar omdat herkenbare foto’s van leerlingen mogelijks een probleem vormen moest ik heel kieskeurig zijn !

Muzette

Muzette

Muzetteoké, ik weet het, deze beelden zien er gruwelijk saai uit en vertellen niets over alle optredens die onze leerlingen hebben gedaan, hip hop, slam poetry, als geluidstechnieker of lichttechnicus aan de slag in de Stadsschouwburg. Het was o zo goed ! Ze waren o zo geweldig ! U moet me maar geloven op mijn woord !
Muzette is een dag vol kunst en cultuur op de belangrijkste plaatsen van Leuven.

Leerlingenfeest

Leerlingenfeest 1

Ha, nog zo eentje : massa’s foto’s van alle activiteiten en optredens, maar weer, véél gezichten ! Happy faces ! Het leerlingenfeest met muziek, optredens, festivalcatering, grasweiden (die wij sowieso hebben), véél drank en oeps, vettig eten… en spijtig genoeg ook veel regen. Alsof het de leerlingen ook maar iets kon schelen.

Perfect day

birdspotting

Vrijdag vrije dag en die had ik gereserveerd om een lange fietstocht te maken gecombineerd met birdspotting. De eerste hut was bezet maar gelukkig is dat in domein De Vijvers geen probleem. Vogels in grote aantallen en iets verderop vond ik trouwens nog een lege vogelhut. Niet dat ik iets heb tegen het delen van een bankje, maar daar dachten bovenstaande mannen anders over. Fototoestellen met gigantische lenzen in aanslag, verrekijkers en nog ergens een thermos die onaangeroerd bleef. ’t Was duidelijk dat dit hùn hut was.

vogel

Tien minuten later snapte ik ze wel, probeer maar eens een vogel zover te krijgen dat hij wil ‘poseren’ voor je. Ik zag massa’s vogels en maakte nog meer slechte foto’s.  Eentje bleef zitten. Oef.

Limburgse vogels

Nog meer rare vogels kwam ik tegen op mijn fietstocht. Een groepje mannen dat zich weinig inspanning wou getroosten, terwijl het daar sowieso al zo vlak is als een biljarttafel. Ik groette hen maar kreeg geen groet terug. Het leek wel anti-social day in Limburg !

Ook het weekend zat vol leuke zaken alwaar ook veel foto’s van zijn en er komt nog verslaggeving. Maar dit waren alvast de drie beste dagen van de werkweek !

Het mag nog zo’n tijdje doorgaan !

 

De reactieknop staat onder de titel

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.