Week in beelden – snapshot diary week 6

Onze vakantie samengevat in een paar minuten ! 

Krokusvakantie

We reden dit jaar richting Gelderland en weerom richting Park Roompot, zij het eentje dat we nog niet kenden. Zo’n park bevalt ons wel, we zijn beiden toch ook wat huiselijk en verkiezen een huisje boven een hotel. Valt het weer niet mee – we hebben deze week trouwens bakken regen gezien – dan kunnen we toch genieten van een goed boek of tafelen we gewoonweg heel lang met daarna nog serieus wat koffiepraat.

Het geijkte stramien

Het liefje is duizend keer rustiger dan ik en dat vertaalt zich al een paar jaar in de organisatie van onze vakantie. In de voormiddag staat er voor mij altijd ‘actie’ op het programma en meestal is dat fietsen of lopen of ook wel zwemmen. Tegen de middag kom ik ’thuis’ en heeft het lief al zalig voor mij gekookt. Van luxe gesproken !

forel

Superverse forel, de vissen werden speciaal voor ons uit de vijver gehaald. We geven toe dat we even schrokken….

In de namiddag gaan we dan samen meestal iets bezoeken of gaan we samen wandelen.  Deze keer hebben we zelfs ook samen gefietst, wat behoorlijk zeldzaam is.

’s Avonds kijken we via Netflix naar ‘onze’ serie. Momenteel is dat Downton Abbey . We hebben een kleine beamer waardoor we net als thuis van een bioscoopervaring kunnen genieten.

Weg van de deadlines

Wanneer ik terugkijk naar onze vakantie, dan merk ik dat er niets bijzonders aan is. Gewoon samen zijn en genieten van de natuur en de vrije tijd. Hebben jullie ook de indruk dat die totaal vrije tijd altijd maar zeldzamer wordt ? Dat je precies echt weg ‘moet’ om allerlei deadlines even het zwijgen op te leggen ?

Terug thuis voelde ik duidelijk : de batterijen zijn weer behoorlijk opgeladen. Ja, straks is het weer duiken in ‘volle drukte’ en zal het allemaal even erg zijn als voordien.

Alleen is het nu met een volle batterij, we kunnen er weer even !
Ondertussen droom ik wel alweer van de volgende trip !

Ik hoop jullie ook manieren vinden om jullie batterij op te laden ! 
Een fijne week nog ! 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Annelyse schreef:

  ik heb dat ook … thuis kan ik mijn batterijen niet opladen, ik moet daarvoor weg zijn. Alhoewel ik nu juist een week vakantie achter de rug heb die ik thuis heb doorgebracht. Ik heb me een hele week moe gevoeld en niet echt ontspannen, maar ik heb Marie Kondo gewijs wel veel weggesmeten en het huis is nu zo zalig opgeruimd, en dat geeft me ook wel een goed gevoel nu de werkweek terug begonnen is.

  • Kaat schreef:

   Alle bewondering voor jou ! En niet alleen voor het Kondoproject !
   Een opgeruimd huis (zonder onnodige spullen)… het blijft hier nog een verre droom. Gelukkig veel kasten om rommel in weg te bergen, maar het blijft natuurlijk rommel, het blijft ook ‘wegen’, opgeruimd is iets anders !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.