week in beelden – snapshot diary – week 16

Snapshot diary

snapshot diary week 16

Waarheen gaat die tijd ?

De ‘strijd’ met de tijd blijft doorgaan. Gelukkig lukt het me nu en dan toch om echt te genieten van wat ‘ pal voor’ me is, van kleine dingen”nu”  en leef ik niet geheel als automatische piloot. De lente (al loopt ze nog niet over van zelfvertrouwen) kleurt zelfs mijn werkplek geweldig schoon.

Salco (Large)

Deze foto is ’s morgens vroeg genomen, denk dus ‘voor acht uur’ … geef toe dat er slechtere plaatsen zijn om te werken.

Schoonheid overal -verwondering overal

snapshot diary week 16

Onze school – waar ik werk dus –  beschikt over een waar natuurreservaat  en zelfs al wil de lente niet mee (nee, enige frustratie hierover is mij niet vreemd), er valt wel van alles te ontdekken. Zo’n plekken waar de natuur volop haar gang gaat, dat is toch een gigantische rijkdom ! Tel daarbij dat het maar een koffiepauze ver weg is !

Hup met de beentjes

snapshot diary

Ook deze week werd er gesport : lopen en wandelen was dat. De ‘dresscode’ is verwarrend. Bij de looptrainingen was ik keer op keer ‘overdressed’ en had het echt te warm, bij het wandelen had ik echt mijn jas nodig, ondanks het zonnetje. De wandeling was trouwens een topper van formaat, zo goed dat ik er de komende week een apart blogje over schrijf. Natuur en stilte … het is een combinatie die bij mij goed aanslaat.

Vrije dagen in zicht

Nog één volle week te gaan en daar komt alweer het OLH Hemelvaartweekend. Ik zie er naar uit, net als veel van mijn collega’s (en misschien ook heel Vlaanderen ?).  Ik heb geweldige vooruitzichten, uiteraard, met de ‘geliefde caravan’, weer iets heel nieuws en ik ben superbenieuwd hoe het zal zijn. Ik vind het zo leuk dat ik er nu al pret aan beleef.

Ik wens jullie alvast een fijne nieuwe werkweek en hoop dat jullie ook mooie vooruitzichten hebben voor het lange weekend van OLH Hemelvaart ! Misschien moeten we gewoon onze tips delen ? 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.